Stickybit Solutions AB

Skåne län

Information

Bolaget ska utveckla och sälja programvaror, bedriva tillhörande utbildning och konsultverksamhet samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Stickybit Solutions AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Stickybit Solutions AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2006-07-04 så skapades Stickybit Solutions AB och bolaget är har F-skattsedel Stickybit Solutions AB har haft det sedan 2007-08-30.

Stickybit Solutions AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-08-30

556707-2011 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är Stickybit Solutions AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Stickybit Solutions AB så går det att nå dem via telefon på 040-6311517 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Stickybit Solutions AB är Rybarczyk, Sven Fredrick Mickael som är född 1972 och har titeln VD, Rybarczyk, Sven Fredrick Mickael som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Körling, Filip Magnus som är född 1971 och har titeln Suppleant, Malmquist, Bo Sonny som är född 1961 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .