Lundatraktorn Fastighets AB

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter Lundatraktorn Fastighets AB. Det finns flera företag som liknar Lundatraktorn Fastighets AB i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Lundatraktorn Fastighets AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-09-28 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2006-07-04 så har Lundatraktorn Fastighets AB varit registrerat och sedan 2006-09-28 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Lundatraktorn Fastighets AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Lundatraktorn Fastighets AB så kan man gör det genom att posta ett brev till St. Söderg. 8 B, 222 23, Lund. Vi ni istället prata med Lundatraktorn Fastighets AB så kan ni göra det på .

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Sandberg, Gunilla Margareta som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, Per Gunnar som är född 1962 och har titeln Suppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Malmsten, Gunilla Elise som är född 1946 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Lundatraktorn Fastighets AB har 556707-1872 som sitt organisationsnummer.