Kniven 2 AB

Skåne län

Information

Kniven 2 AB är en verksamhet som finns i Malmö. I Kniven 2 AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bråhagen, Thomas Bertil som är född 1955 och har titeln Extern firmatecknare, Larsson, Ulla Cecilia som är född 1967 och har titeln Extern firmatecknare, Mauritzson, Per Ingemar som är född 1950 och har titeln Extern firmatecknare, Jarl, Anders Jörgen som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Christer Bo Stig som är född 1948 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln RevisorSvensson, Folke Torbjörn som är född 1953 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kniven 2 AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Kniven 2 AB på telefon 042-4904617.

Bolaget skall förvärva, förvalta, förädla och avyttra fastigheter samt bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kniven 2 AB av bolagstypen Aktiebolag.

Kniven 2 AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Kniven 2 AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-11-16 och Kniven 2 AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-11-16.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kniven 2 AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Bråhagen, Thomas Bertil -Johansson, Christer Bo Stig eller en av dem i förening med en av -Larsson, Ulla Cecilia -Mauritzson, Per Ingemar

Kniven 2 AB har 556706-9355 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.