Gourmet 8:ans catering i Malmö AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Gourmet 8:ans catering i Malmö AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Malmö här finns det många olika Aktiebolag. Gourmet 8:ans catering i Malmö AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Gourmet 8:ans catering i Malmö AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556706-5585.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Gourmet 8:ans catering i Malmö AB på följande adress EVAGATAN 6, 214 59, Malmö.

Gourmet 8:ans catering i Malmö AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Gourmet 8:ans catering i Malmö AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Engström, Kristina Elisabet som är född 1958 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolagets verksamhet skall vara att äga och arrendera restauranger, bedriva catering till företag med flera samt därmed förenlig verksamhet.