Dagon Göteborg AB

Skåne län

Information

556703-5539 är organisationsnummer för företaget Dagon Göteborg AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Dagon Göteborg AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Dagon Göteborg AB finns i.

Dagon Göteborg AB har varit registrerat sedan 2006-05-08 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-02-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Dagon Göteborg AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-02-15.

Dagon Göteborg AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Dagon Göteborg AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Dagon Göteborg AB så kan ni göra det på telefon genom 031-151914 eller genom brev på följande adress:
von Utfallsg. 16 B, 415 05, Göteborg

Föremålet för bolagets verksamhet är att äga, förvalta och utveckla fast egendom i Sverige och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Dagon Göteborg AB och det är Stjernborg Eriksson, Sven Roger som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Lars Anders Peter som är född 1959 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Anders Per som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,