Deep i Malmö AB

Skåne län

Information

Deep i Malmö AB är ett av många bolag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Deep i Malmö AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Deep i Malmö AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-08-17.

Deep i Malmö AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2006-05-02. Men sedan 2006-08-17 så har Deep i Malmö AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Amiralsg. 20, 211 55, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Deep i Malmö AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-239303.

Malmö arbetar för att bolag som Deep i Malmö AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Deep i Malmö AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att driva restaurang och nattklubb och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Deep i Malmö AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Deep i Malmö AB och det är följande personer, Sawicka, Elzbieta Hanna som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Olszewska, Danuta som är född 1941 och har titeln Suppleant, Persson, Magnus Carl-Johan som är född 1977 och har titeln Revisor, SYDREV Revision & Redovisning AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Deep i Malmö AB är 556703-1447.