AREMCO AB

Skåne län

Information

AREMCO AB är ett av många företag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som AREMCO AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

AREMCO AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-05-04.

AREMCO AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2006-04-10. Men sedan 2006-05-04 så har AREMCO AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Viarpsg. 10, 216 22, Limhamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på AREMCO AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5108111.

Malmö arbetar för att företag som AREMCO AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för AREMCO AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Aktiebolaget ska bedriva strategisk företagsutveckling, management consulting, affärs- och verksamhetsplanering och coaching inviduellt och i grupp. Bolaget ska även syssla med fastighetsförvaltning samt handel med värdepapper.

Firmatecknare för AREMCO AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till AREMCO AB och det är följande personer, Eisenberg, Jona Arie som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Eisenberg, Pauline Eva Marianne som är född 1949 och har titeln Suppleant, Grüner, Alexander Tibor som är född 1953 och har titeln Revisor, Alex Grüners Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för AREMCO AB är 556701-8337.