WOLN Im/Export AB

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter WOLN Im/Export AB. Det finns flera företag som liknar WOLN Im/Export AB i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

WOLN Im/Export AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-10-12 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2006-04-06 så har WOLN Im/Export AB varit registrerat och sedan 2006-10-12 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är WOLN Im/Export AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med WOLN Im/Export AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med WOLN Im/Export AB så kan ni göra det på 040-356248.

Bolaget ska bedriva import, export och handel med porslin, kläder och leksaker samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Wu, Qiong som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Lin, Yuan som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Rasmusson, Hans Christian som är född 1963 och har titeln Delgivningsbar person, Lindén, Kent Lennart som är född 1956 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

WOLN Im/Export AB har 556701-6265 som sitt organisationsnummer.