Attraktiv reklam i Malmö AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Attraktiv reklam i Malmö AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Attraktiv reklam i Malmö AB är ett av dem. Statusen för Attraktiv reklam i Malmö AB är att Bolaget är aktivt.

Attraktiv reklam i Malmö AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-04-05. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som Attraktiv reklam i Malmö AB ska trivas.

Attraktiv reklam i Malmö AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-09-21. I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska restaurangmarknadsföring, reklamproduktion, utbildning, färdigställande av designad inredning, yttre och inre skyltning, promotionell cateringverksamhet och planering samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Attraktiv reklam i Malmö AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-09-21.

Idag är Attraktiv reklam i Malmö AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Attraktiv reklam i Malmö AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-85185.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Attraktiv reklam i Malmö AB är Karvinen, Monica Gun-Louise som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Klarr, Marianne Jessika som är född 1970 och har titeln Suppleant, Cressy, Mikael som är född 1952 och har titeln Revisor, A & C Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Attraktiv reklam i Malmö AB har 556701-5002 som sitt organisationsnummer.