Beijer Electronics Automation AB

Skåne län

Information

Bolagets ändamål är att bedriva handel med elektronikprodukter med inriktning på styr- och automationssystem, tillhandahålla tjänster inom automationsområdet samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Beijer Electronics Automation AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Beijer Electronics Automation AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2006-04-04 så skapades Beijer Electronics Automation AB och bolaget är har F-skattsedel Beijer Electronics Automation AB har haft det sedan 2006-06-03.

Beijer Electronics Automation AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-06-03

556701-3965 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är Beijer Electronics Automation AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Beijer Electronics Automation AB så går det att nå dem via telefon på 040-358600 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Beijer Electronics Automation AB är Ekelund, Lars Roland som är född 1963 och har titeln VD, Ekelund, Lars Roland som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Nils Fredrik som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Blom, Stig-Arne som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Oguro, Seiji som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Mauritzson, Per Lennart som är född 1967 och har titeln SuppleantEriksson, Göran Mikael som är född 1955 och har titeln Revisor, Götmar Blomstedt, Anna Sofia som är född 1969 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.