Litchie & Peach shop-in-shop AB

Skåne län

Information

Bolaget ska bedriva försäljning av designade smycken och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Litchie & Peach shop-in-shop AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Litchie & Peach shop-in-shop AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2006-04-04 så skapades Litchie & Peach shop-in-shop AB och verksamheten är har F-skattsedel Litchie & Peach shop-in-shop AB har haft det sedan 2007-09-27.

Litchie & Peach shop-in-shop AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-09-27

556701-3932 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Malmö.

Just nu är Litchie & Peach shop-in-shop AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Litchie & Peach shop-in-shop AB så går det att nå dem via telefon på 040-6726100 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Litchie & Peach shop-in-shop AB är Nilsson, Per Anders Rikard som är född 1953 och har titeln VD, Nilsson, Per Anders Rikard som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Berglund, Claes Tore Johan som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Berglund, Anna Camilla Rolfsdotter som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Karin Ann-Marie som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandén Ljungberg, Gertrud Marianne som är född 1959 och har titeln RevisorSET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .