Flickorna Fläderblom AB

Skåne län

Information

Flickorna Fläderblom AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Flickorna Fläderblom AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Flickorna Fläderblom AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Flickorna Fläderblom AB har haft sedan 2006-08-17. Flickorna Fläderblom AB har funnits sedan och 2006-08-17 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Flickorna Fläderblom AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Krageholmsg. 35, 216 19, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-6831567.

Malmö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Flickorna Fläderblom AB Privat, ej börsnoterat.

Flickorna Fläderblom AB har idag 556700-9716 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Flickorna Fläderblom AB

Bolaget skall bedriva försäljning av livsmedel, servering och catering samt därmed förenlig verksamhet.

I Flickorna Fläderblom AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Borgström, Lilly-Ann som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Borgström, Per Ingvar som är född 1952 och har titeln Suppleant, Ström, Torbjörn Albert som är född 1952 och har titeln Revisor, .