Tjenare AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Tjenare AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Tjenare AB är ett av dem. Statusen för Tjenare AB är att Bolaget är aktivt.

Tjenare AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-03-29. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som Tjenare AB ska trivas.

I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva foto-, illustration- och reklamproduktion samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tjenare AB inte är momsregistrerat.

Idag är Tjenare AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Tjenare AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-529880.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Tjenare AB är Lewenhaupt, Susanne Elisabeth som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Birkler, Ulf Fredrik Andreas som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Göransson, Hanna Katarina som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Karl-Johan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Palm, Jan Robert som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Tjenare AB har 556700-8528 som sitt organisationsnummer.