AB Kontor1 i Skandinavien

Skåne län

Information

AB Kontor1 i Skandinavien är ett företag som finns i Malmö. I AB Kontor1 i Skandinavien finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nyström, Peter Mikael som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Dahlgren, Lars Göran Roland som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlgren, Oksana som är född 1980 och har titeln Suppleant, Nyström, Gun Ing-Margreth Gunilla som är född 1954 och har titeln Suppleant, Karlsson, Lars Anders som är född 1963 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med AB Kontor1 i Skandinavien så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå AB Kontor1 i Skandinavien på telefon .

Bolaget skall producera, sälja och förmedla profilprodukter inom reklam, samt konsumentprodukter inom friluftsområdet, för återförsäljning till företag och myndigheter i Skandinavien samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är AB Kontor1 i Skandinavien av bolagstypen Aktiebolag.

AB Kontor1 i Skandinavien är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

AB Kontor1 i Skandinavien innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-08-01 och AB Kontor1 i Skandinavien är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-08-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för AB Kontor1 i Skandinavien så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

AB Kontor1 i Skandinavien har 556700-6100 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.