Virtual Market Europe AB

Skåne län

Information

Bolaget ska konstruera och utveckla virtuella miljöer, dataprogram och system samt tillgängliggöra digitala marknadsplatser där företag, offentlig verksamhet och andra förekommande aktörer kan utnyttja tjänster och köpa reklam för sina produkter. Även offentlig service erbjudes, liksom konsulttjänster inom ramarna för verksamheten samt därmed förenliga verksamheter.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Virtual Market Europe AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Virtual Market Europe AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2006-03-21 så skapades Virtual Market Europe AB och företaget är har F-skattsedel Virtual Market Europe AB har haft det sedan 2008-04-17.

Virtual Market Europe AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2008-04-17

556700-2513 är organisationsnummret för företaget som finns i Malmö.

Just nu är Virtual Market Europe AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Virtual Market Europe AB så går det att nå dem via telefon på 040-305333 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Virtual Market Europe AB är Svärd, Jan Einar som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Kristiansen, Hans Arne Elbo som är född 1961 och har titeln Suppleant, Svenning, Conny Jan Erik som är född 1945 och har titeln Suppleant, Jörgensen, Nina Hartung som är född 1966 och har titeln Revisor, Nina Jörgensen Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .