Veberöds Förvaltnings AB

Skåne län

Information

Veberöds Förvaltnings AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Veberöds Förvaltnings AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Veberöds Förvaltnings AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Veberöds Förvaltnings AB har haft sedan 2006-09-28. Veberöds Förvaltnings AB har funnits sedan och 2006-09-28 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Veberöds Förvaltnings AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Orrspelsv. 45, 247 63, Veberöd men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 046-238900.

Malmö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Veberöds Förvaltnings AB Privat, ej börsnoterat.

Veberöds Förvaltnings AB har idag 556699-8331 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Veberöds Förvaltnings AB

Bolaget ska äga och förvalta fast egendom och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Veberöds Förvaltnings AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Pålsson, Karl Rickard som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Hans Sven Gustav som är född 1963 och har titeln Suppleant, Andersson, Anders Lennart som är född 1961 och har titeln Revisor, Rolf Nilsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .