Wihlborgs Rosengård AB

Skåne län

Information

Wihlborgs Rosengård AB är ett bolag som finns i Malmö. I Wihlborgs Rosengård AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bråhagen, Thomas Bertil som är född 1955 och har titeln Extern firmatecknare, Larsson, Ulla Cecilia som är född 1967 och har titeln Extern firmatecknare, Mauritzson, Per Ingemar som är född 1950 och har titeln Extern firmatecknare, Jarl, Anders Jörgen som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Christer Bo Stig som är född 1948 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln RevisorSvensson, Folke Torbjörn som är född 1953 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Wihlborgs Rosengård AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Wihlborgs Rosengård AB på telefon 040-214208.

Boalget ska förvärva, förvalta, förädla och avyttra fastigheter samt bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Wihlborgs Rosengård AB av bolagstypen Aktiebolag.

Wihlborgs Rosengård AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Wihlborgs Rosengård AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-05-25 och Wihlborgs Rosengård AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-05-25.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Wihlborgs Rosengård AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Bråhagen, Thomas Bertil -Johansson, Christer Bo Stig Firman tecknas av en av -Bråhagen, Thomas Bertil -Johansson, Christer Bo Stig i förening med en av -Larsson, Ulla Cecilia -Mauritzson, Per Ingemar

Wihlborgs Rosengård AB har 556699-7986 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.