Oliviali AB

Skåne län

Information

556699-7762 är organisationsnummer för företaget Oliviali AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Oliviali AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Oliviali AB finns i.

Oliviali AB har varit registrerat sedan 2006-03-17 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-08-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för Oliviali AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-08-17.

Oliviali AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Oliviali AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Oliviali AB så kan ni göra det på telefon genom 070-6122583 eller genom brev på följande adress:
Hospitalsg. 5, 211 33, Malmö

Bolaget skall bedriva försäljning av kläder, accesoarer och inredningsartiklar, erbjuda inredningstjänster samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Oliviali AB och det är Nordström, Ia Olivia som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nordström, Sara Li som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordström, Inke Ingrid Kerstin A som är född 1953 och har titeln Suppleant, Nordström, Tommy Roland som är född 1945 och har titeln Suppleant, Henriksson, Johan Fredrik som är född 1970 och har titeln Revisor, RESAM KOMMANDITBOLAG som är född och har titeln Revisor