Structor Malmö AB

Skåne län

Information

Bolaget ska bedriva konstruktion, byggledning, projektledning, kontroll, besiktning samt kvalitetssäkring inom byggnads- och konstruktionsområdet och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Structor Malmö AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Structor Malmö AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2006-03-17 så skapades Structor Malmö AB och företaget är har F-skattsedel Structor Malmö AB har haft det sedan 2006-03-30.

Structor Malmö AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-03-30

556699-7218 är organisationsnummret för företaget som finns i Malmö.

Just nu är Structor Malmö AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Structor Malmö AB så går det att nå dem via telefon på 040-206360 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bojrup, Hans Peter Mikael -Hulthén, Carl Olof Magnus

Följande personer är på något sätt aktiva inom Structor Malmö AB är Bojrup, Hans Peter Mikael som är född 1963 och har titeln VD, Bojrup, Hans Peter Mikael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Hulthén, Carl Olof Magnus som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gerdt, Sven Arne Ronny som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Malm, Bertil Ronny som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Fladvad, Per Arne som är född 1952 och har titeln SuppleantEvaldsson, Hans Torbjörn som är född 1958 och har titeln Revisor, Björklund, Anja Birgitta som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.