Fastighets AB Bågljuset

Skåne län

Information

556699-5519 är organisationsnummer för bolaget Fastighets AB Bågljuset. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fastighets AB Bågljuset är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Fastighets AB Bågljuset finns i.

Fastighets AB Bågljuset har varit registrerat sedan 2006-03-15 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-06-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fastighets AB Bågljuset så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-09-07.

Fastighets AB Bågljuset är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Fastighets AB Bågljuset är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -ledamöterna i förening med -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Fastighets AB Bågljuset så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Föremålet för bolagets verksamhet är värdepappershandel, fastighetsförmedling respektive förvaltning, projektledning, byggverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Fastighets AB Bågljuset och det är Stjernborg Eriksson, Sven Roger som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rosvall, Lars Inge Gunnar som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Lars Anders Peter som är född 1959 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Anders Per som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,