Minol Mätteknik AB

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter Minol Mätteknik AB. Det finns flera företag som liknar Minol Mätteknik AB i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Minol Mätteknik AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-05-25 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2006-03-08 så har Minol Mätteknik AB varit registrerat och sedan 2006-05-25 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Minol Mätteknik AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Minol Mätteknik AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Järng. 31, 234 35, Lomma. Vi ni istället prata med Minol Mätteknik AB så kan ni göra det på 040-411999.

Bolaget skall bedriva handel med och service och installationer av mätutrustning för vatten, värme och el samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Palm, Lars-Olof som är född 1956 och har titeln VD, Palm, Lars-Olof som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Lehman, Alexander Michael som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Kronenbitter, Ralf som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Skog, Bengt Göran Stefan som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Mussmann, Bernd Franz Dieter som är född 1956 och har titeln RevisorBernd Mussmann Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Minol Mätteknik AB har 556699-1898 som sitt organisationsnummer.