Advectas AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Advectas AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Malmö här finns det många olika Aktiebolag. Advectas AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Advectas AB är momsregistrerat sedan2006-04-06 och har organisationsnummer 556699-0718.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 073-2050111 alternativt besöka eller skicka post till Advectas AB på följande adress Anisg. 6, 253 73, Gantofta.

Advectas AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-04-06.

I Advectas AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Olsson, Pål Erik Stefan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom informationsteknologi, främst inom beslutsstöd kopplat till affärssystem, förvaltning av och handel med värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.