Taklaget i Skåne AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Taklaget i Skåne AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Taklaget i Skåne AB är ett av dem. Statusen för Taklaget i Skåne AB är att Bolaget är aktivt.

Taklaget i Skåne AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-02-28. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Taklaget i Skåne AB ska trivas.

I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska inom byggbranschen bedriva entreprenader i egen regi och som underentreprenör samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Taklaget i Skåne AB inte är momsregistrerat.

Idag är Taklaget i Skåne AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Taklaget i Skåne AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-295035.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Taklaget i Skåne AB är Gällström, Dag Christian som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Maj-Britt Cecilia som är född 1926 och har titeln Suppleant, Johansson, Jan-Olof som är född 1946 och har titeln Revisor, Jorev Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Taklaget i Skåne AB har 556698-8449 som sitt organisationsnummer.