Reinhold Fosie AB

Skåne län

Information

Bolaget ska bedriva förvaltning av fast och lös egendom jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Reinhold Fosie AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Reinhold Fosie AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2006-02-22 så skapades Reinhold Fosie AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556698-6336 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Malmö.

Just nu är Reinhold Fosie AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Reinhold Fosie AB så går det att nå dem via telefon på 040-6602003 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Reinhold Fosie AB är Gustafsson, Sven Gösta som är född 1952 och har titeln VD, Gustafsson, Sven Gösta som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, de la Cruz Santos, Maria Josefina som är född 1969 och har titeln Suppleant, Pettersson, Hans Bertil som är född 1945 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .