Pamelas Blomsterstudio FlowerNail AB

Skåne län

Information

556698-5627 är organisationsnummer för verksamheten Pamelas Blomsterstudio FlowerNail AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Pamelas Blomsterstudio FlowerNail AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Pamelas Blomsterstudio FlowerNail AB finns i.

Pamelas Blomsterstudio FlowerNail AB har varit registrerat sedan 2006-02-21 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-03-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Pamelas Blomsterstudio FlowerNail AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-04-06.

Pamelas Blomsterstudio FlowerNail AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Pamelas Blomsterstudio FlowerNail AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Pamelas Blomsterstudio FlowerNail AB så kan ni göra det på telefon genom 040-511558 eller genom brev på följande adress:
Klagshamnsv. 40, 218 37, Bunkeflostrand

Bolaget ska huvudsakligen bedriva blomsterverksamhet med försäljning och blomsterdekorering, t ex till bröllop och begravning, samt kursverksamhet inom nämda område. Bolaget skall även utföra nagelbyggning i form av frilansuppdrag samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Pamelas Blomsterstudio FlowerNail AB och det är Andersson, Pamela Louise som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Gert Ove som är född 1949 och har titeln Suppleant, Henriksson, Johan Fredrik som är född 1970 och har titeln Revisor, RESAM KOMMANDITBOLAG som är född och har titeln Revisor,