Jerneholt&Alvthin Frakt o Bygg AB

Skåne län

Information

Jerneholt&Alvthin Frakt o Bygg AB är ett bolag som finns i Malmö. I Jerneholt&Alvthin Frakt o Bygg AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jerneholt, Bengt Arne Krister som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Jerneholt Olsson, Bibbi Ann-Louise som är född 1961 och har titeln Suppleant, Lembrér Åström, Elna Carita E som är född 1961 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Jerneholt&Alvthin Frakt o Bygg AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Jerneholt&Alvthin Frakt o Bygg AB på telefon 040-127930.

Bolaget ska bedriva godstransporter och därmed likartad verksamhet samt byggverksamhet i mindre skala och därmed likartad verksamhet.

Idag är Jerneholt&Alvthin Frakt o Bygg AB av bolagstypen Aktiebolag.

Jerneholt&Alvthin Frakt o Bygg AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Jerneholt&Alvthin Frakt o Bygg AB innehar ej F-skattsedel och Jerneholt&Alvthin Frakt o Bygg AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-03-16.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Jerneholt&Alvthin Frakt o Bygg AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Jerneholt&Alvthin Frakt o Bygg AB har 556698-5353 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.