WW Advise AB

Skåne län

Information

WW Advise AB är en verksamhet som finns i Malmö. I WW Advise AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wehlin, Kent Peter som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Wehlin, Karin Margaretha Edgarsdotte som är född 1963 och har titeln Suppleant, Resursgruppen Ekonomi i Sverige AB som är född och har titeln Revisor, Andersson, Bengt Roland som är född 1957 och har titeln Huvudansvarigrevisor, Resursgruppen i Sverige AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med WW Advise AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå WW Advise AB på telefon 070-9202504.

Bolaget skall direkt eller indirekt genom dotterbolag bedriva konsultverksamhet företrädesvis inom strategi, redovisning och finansiering, uthyrning av lägenheter, fastighetsförmedling, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är WW Advise AB av bolagstypen Aktiebolag.

WW Advise AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

WW Advise AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-02-10 och WW Advise AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-02-10.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för WW Advise AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

WW Advise AB har 556697-5131 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.