Johnson Venture AB

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter Johnson Venture AB. Det finns flera företag som liknar Johnson Venture AB i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Johnson Venture AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-11-02 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2006-01-25 så har Johnson Venture AB varit registrerat och sedan 2006-11-02 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Johnson Venture AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Johnson Venture AB så kan man gör det genom att posta ett brev till SVEAGATAN 96, 216 15, Limhamn. Vi ni istället prata med Johnson Venture AB så kan ni göra det på .

Bolaget ska bedriva konsultationer avseende företagsledning, handel med värdepapper, äga och förvalta fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Johnsson, Dan Jörgen Henrik som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johnsson Rosenqvist, Birgitta A-G Y som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Carina Åse Helene som är född 1963 och har titeln Suppleant, Lamme, Sven Mattias som är född 1971 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Johnson Venture AB har 556697-4175 som sitt organisationsnummer.