Johnson Value AB

Skåne län

Information

Johnson Value AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Johnson Value AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Johnson Value AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Johnson Value AB har haft sedan 2006-09-28. Johnson Value AB har funnits sedan och 2006-09-28 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Johnson Value AB så kan ni göra det genom att skicka er post till SVEAGATAN 96, 216 15, Limhamn men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Johnson Value AB Privat, ej börsnoterat.

Johnson Value AB har idag 556697-4076 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Johnson Value AB

Bolaget ska bedriva handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Johnson Value AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johnsson, Dan Jörgen Henrik som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johnsson Rosenqvist, Birgitta A-G Y som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Carina Åse Helene som är född 1963 och har titeln Suppleant, Lamme, Sven Mattias som är född 1971 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .