Pyrus AB

Skåne län

Information

556695-8442 är organisationsnummer för verksamheten Pyrus AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Pyrus AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Pyrus AB finns i.

Pyrus AB har varit registrerat sedan 2006-01-09 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-11-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Pyrus AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-11-02.

Pyrus AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Pyrus AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Pyrus AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Slussg. 14, 211 30, Malmö

Bolaget ska bedriva försäljning av konsulttjänster och produkter inom visuell design, såsom grafisk design, illustrationer, konst, produkt- och möbeldesign samt äga och förvalta värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Pyrus AB och det är Grimberg, Per Claes Olof som är född 1976 och har titeln VD, Grimberg, Per Claes Olof som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Karl-Anders Reinhold som är född 1977 och har titeln Suppleant, Ekman, Paul Olof Jakob som är född 1958 och har titeln Revisor, Tremissis AB som är född och har titeln Revisor,