Advokatbyrån Linx Legal Öresund AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Advokatbyrån Linx Legal Öresund AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Advokatbyrån Linx Legal Öresund AB är ett av dem. Statusen för Advokatbyrån Linx Legal Öresund AB är att Bolaget är aktivt.

Advokatbyrån Linx Legal Öresund AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-01-04. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som Advokatbyrån Linx Legal Öresund AB ska trivas.

Advokatbyrån Linx Legal Öresund AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-19. I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva advokatverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Advokatbyrån Linx Legal Öresund AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-19.

Idag är Advokatbyrån Linx Legal Öresund AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Advokatbyrån Linx Legal Öresund AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-128620.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Advokatbyrån Linx Legal Öresund AB är Friis, Jakob Peter som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Langéen Nilsson, Clas Sven Josef som är född 1951 och har titeln Suppleant, Englund, Karl Gustav Alexander som är född 1972 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Advokatbyrån Linx Legal Öresund AB har 556695-7246 som sitt organisationsnummer.