Barnskobutiken i Malmö AB

Skåne län

Information

556695-7220 är organisationsnummer för bolaget Barnskobutiken i Malmö AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Barnskobutiken i Malmö AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Barnskobutiken i Malmö AB finns i.

Barnskobutiken i Malmö AB har varit registrerat sedan 2006-01-04 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-01-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Barnskobutiken i Malmö AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-02-15.

Barnskobutiken i Malmö AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Barnskobutiken i Malmö AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Barnskobutiken i Malmö AB så kan ni göra det på telefon genom 040-128212 eller genom brev på följande adress:
Föreningsg. 12, 211 44, Malmö

Bolaget skall sälja barnskor och accessoarer i butik i Malmö samt på Internet och att idka annan därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även sälja tjänster som miljökonsult samt skapa text och bild för elektronisk media.

Det finns olika personer som har en koppling med Barnskobutiken i Malmö AB och det är Karlberg, Agnetha som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlberg, Jan Inge Michael som är född 1961 och har titeln Suppleant, Larsson, Bengt Svante som är född 1952 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,