Pizza & Spaghetti House No 1 AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Pizza & Spaghetti House No 1 AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Pizza & Spaghetti House No 1 AB är ett av dem. Statusen för Pizza & Spaghetti House No 1 AB är att Bolaget är aktivt.

Pizza & Spaghetti House No 1 AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-01-03. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Pizza & Spaghetti House No 1 AB ska trivas.

Pizza & Spaghetti House No 1 AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-04. I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva restaurang och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Pizza & Spaghetti House No 1 AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-18.

Idag är Pizza & Spaghetti House No 1 AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Pizza & Spaghetti House No 1 AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-131341.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Pizza & Spaghetti House No 1 AB är Aidoukovitch, Dionisi Stavros som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Aidoukovitch, Biljana som är född 1967 och har titeln Suppleant, Ortman, Hans Gustav som är född 1948 och har titeln Revisor, ORTMAN & D Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Pizza & Spaghetti House No 1 AB har 556695-5778 som sitt organisationsnummer.