Fastighets AB Tohepa

Skåne län

Information

Fastighets AB Tohepa hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Fastighets AB Tohepa finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Fastighets AB Tohepa tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Fastighets AB Tohepa har haft sedan 2006-05-11. Fastighets AB Tohepa har funnits sedan och 2006-05-04 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Fastighets AB Tohepa så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Malmö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Fastighets AB Tohepa Privat, ej börsnoterat.

Fastighets AB Tohepa har idag 556695-3328 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Fastighets AB Tohepa

Föremålet för bolagets verksamhet är värdepappershandel, fastighetsförmedling respektive förvaltning, projektering, byggverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

I Fastighets AB Tohepa så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Stjernborg Eriksson, Sven Roger som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rosvall, Lars Inge Gunnar som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Lars Anders Peter som är född 1959 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Anders Per som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .