Advokatfirman Källén & Ingvar AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Advokatfirman Källén & Ingvar AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Advokatfirman Källén & Ingvar AB är ett av dem. Statusen för Advokatfirman Källén & Ingvar AB är att Bolaget är aktivt.

Advokatfirman Källén & Ingvar AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-12-23. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Advokatfirman Källén & Ingvar AB ska trivas.

Advokatfirman Källén & Ingvar AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-13. I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall uteslutande driva advokatverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Advokatfirman Källén & Ingvar AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-13.

Idag är Advokatfirman Källén & Ingvar AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Advokatfirman Källén & Ingvar AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-330240.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Advokatfirman Källén & Ingvar AB är Källén, Anders Erik Arne som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ingvar, Mats Mikael som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Lidholm, Bo Gustaf Percy som är född 1932 och har titeln Suppleant, Hägg, Jan Ebbe Peter som är född 1958 och har titeln Revisor, Torstensson, Karin Birgitta som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Advokatfirman Källén & Ingvar AB har 556695-0126 som sitt organisationsnummer.