Prisjämförelse i Sverige AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Prisjämförelse i Sverige AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Prisjämförelse i Sverige AB är ett av dem. Statusen för Prisjämförelse i Sverige AB är att Bolaget är inaktivt.

Prisjämförelse i Sverige AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-12-22. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Prisjämförelse i Sverige AB ska trivas.

I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultationer inom prisjämförelse, internetförsäljning av datorutrustning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Prisjämförelse i Sverige AB inte är momsregistrerat.

Idag är Prisjämförelse i Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Prisjämförelse i Sverige AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Prisjämförelse i Sverige AB är Turcinhodzic, Bedrudin som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Turcinhodzic, Mirsada som är född 1958 och har titeln Suppleant, Knutsson, Berth Åke som är född 1959 och har titeln Revisor, BDO Feinstein International Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Prisjämförelse i Sverige AB har 556694-9193 som sitt organisationsnummer.