Torso Restaurants AB

Skåne län

Information

Torso Restaurants AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Torso Restaurants AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Torso Restaurants AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Torso Restaurants AB har haft sedan 2006-02-23. Torso Restaurants AB har funnits sedan och 2006-02-23 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Torso Restaurants AB så kan ni göra det genom att skicka er post till V. Varvsg. 44, 211 15, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-126850.

Malmö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Torso Restaurants AB Privat, ej börsnoterat.

Torso Restaurants AB har idag 556694-4517 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Torso Restaurants AB

Bolaget skall bedriva restaurang- och cateringverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I Torso Restaurants AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Mrnjavac, Ljubo som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kutlesovski, Slobodan som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Löfberg, Cecilia Anne Louise som är född 1974 och har titeln Suppleant, Rylander, Bengt Håkan som är född 1957 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .