Jörgensens Transport AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Jörgensens Transport AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Malmö här finns det många olika Aktiebolag. Jörgensens Transport AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Jörgensens Transport AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556694-0036.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-3187909 alternativt besöka eller skicka post till Jörgensens Transport AB på följande adress HANTVERKSGATAN 9 A, 243 30, Höör.

Jörgensens Transport AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Jörgensens Transport AB så sitter följande personer i styrelsen: Jörgensen Olsson, Ken I Christoffer som är född 1985 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Jörgensen, Gunnar som är född 1927 och har titeln Suppleant ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva transport av gods samt idka annan därmed förenlig verksamhet.