Mats Håkansson Affärsutveckling AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet mot energi- och bredbandsmarknaden samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även bedriva handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Mats Håkansson Affärsutveckling AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Mats Håkansson Affärsutveckling AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2005-12-13 så skapades Mats Håkansson Affärsutveckling AB och företaget är har F-skattsedel Mats Håkansson Affärsutveckling AB har haft det sedan 2006-01-19.

Mats Håkansson Affärsutveckling AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-01-19

556693-5499 är organisationsnummret för företaget som finns i Malmö.

Just nu är Mats Håkansson Affärsutveckling AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Mats Håkansson Affärsutveckling AB så går det att nå dem via telefon på 040-496500 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Mats Håkansson Affärsutveckling AB är Håkansson, Mats Göran som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Claesson, Agneta Carina Marita som är född 1958 och har titeln Suppleant, Hollerup, Lars Håkan som är född 1958 och har titeln Revisor, Hollerup & Partners AB som är född och har titeln Revisor, .