TAC ProAxess AB

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter TAC ProAxess AB. Det finns flera verksamheter som liknar TAC ProAxess AB i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 2005-12-01 så har TAC ProAxess AB varit registrerat. Idag är TAC ProAxess AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med TAC ProAxess AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Jägershillg. 18, 213 75, Malmö. Vi ni istället prata med TAC ProAxess AB så kan ni göra det på 040-6717420.

Bolaget ska utveckla, tillverka och marknadsföra system huvudsakligen för passerkontroll samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Eklund, Karl Fleming som är född 1971 och har titeln Extern VD, Persson, Kaj Mårten som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bergström, Bo Mats som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklund, Bo Fleming som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Peter Lennart som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Mazars Sweden Aktiebolag som är född och har titeln RevisorMalmsten, Gunilla Elise som är född 1946 och har titeln Huvudansvarigrevisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

TAC ProAxess AB har 556692-4295 som sitt organisationsnummer.