MäklarGloben Holding AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns MäklarGloben Holding AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Malmö här finns det många olika Aktiebolag. MäklarGloben Holding AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

MäklarGloben Holding AB är momsregistrerat sedan2006-03-16 och har organisationsnummer 556692-3131.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till MäklarGloben Holding AB på följande adress Erik Dahlbergsg. 16 A, 211 48, Malmö.

MäklarGloben Holding AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-03-16.

I MäklarGloben Holding AB så sitter följande personer i styrelsen: Svensson, Ingeborg Margareta som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Berggren Hange, Ragnhild Cristina som är född 1961 och har titeln Suppleant , Winther Nissen, Camilla som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall förvalta, köpa och sälja företag, fastigheter och bostadsrätter samt bedriva därmed förenlig verksamhet.