Brinova Högasten AB

Skåne län

Information

Brinova Högasten AB är ett företag som finns i Malmö. I Brinova Högasten AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Axelsson, Ulrika Agneta Marie som är född 1974 och har titeln Extern firmatecknare, Bråhagen, Thomas Bertil som är född 1955 och har titeln Extern firmatecknare, Mauritzson, Per Ingemar som är född 1950 och har titeln Extern firmatecknare, Jarl, Anders Jörgen som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Christer Bo Stig som är född 1948 och har titeln Suppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln RevisorLövgren, Pär Olle som är född 1955 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Brinova Högasten AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Brinova Högasten AB på telefon 042-4492200.

Bolaget ska ha till föremål för sin verksamhet att förvärva, förvalta, förädla och avyttra fastigheter samt bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Brinova Högasten AB av bolagstypen Aktiebolag.

Brinova Högasten AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Brinova Högasten AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-02-23 och Brinova Högasten AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-02-23.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Brinova Högasten AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Bråhagen, Thomas Bertil -Johansson, Christer Bo Stig eller en av dem i förening med en av -Axelsson, Ulrika Agneta Marie -Mauritzson, Per Ingemar

Brinova Högasten AB har 556692-2570 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.