Arriva Tåg Aktiebolag

Skåne län

Information

Arriva Tåg Aktiebolag är ett företag som finns i Malmö. I Arriva Tåg Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hansen, Johnny Borge som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Hansen, Johnny Borge som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Brandt, Mikael som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Öster, Thomas Eybye som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Andersson, Rolf Reinhold som är född 1953 och har titeln Delgivningsbar person, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorSassler, Tord Erik som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Arriva Tåg Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Arriva Tåg Aktiebolag på telefon 010-7240510.

Bolaget ska bedriva tågdrift i Sverige och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Arriva Tåg Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Arriva Tåg Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Arriva Tåg Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-06-03 och Arriva Tåg Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-06-08.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Arriva Tåg Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Arriva Tåg Aktiebolag har 556691-7471 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.