Ecoline Nordic AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Ecoline Nordic AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Ecoline Nordic AB är ett av dem. Statusen för Ecoline Nordic AB är att Bolaget är aktivt.

Ecoline Nordic AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-11-22. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som Ecoline Nordic AB ska trivas.

Ecoline Nordic AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-15. I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av kemtekniska produkter, promotionartiklar samt handel med värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ecoline Nordic AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-19.

Idag är Ecoline Nordic AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Ecoline Nordic AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-6610800.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Ecoline Nordic AB är Rothman, Jonas Ulf som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindell, Hans Patrik som är född 1972 och har titeln Suppleant, Dillon Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Kantoft, Jan Oskar som är född 1977 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Ecoline Nordic AB har 556690-9890 som sitt organisationsnummer.