Din Ekonom i Malmö AB

Skåne län

Information

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom ekonomi, innefattande redovisning, revision, skatterådgivning och annan ekonomisk rådgivning och idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Din Ekonom i Malmö AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Din Ekonom i Malmö AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2005-11-15 så skapades Din Ekonom i Malmö AB och företaget är har F-skattsedel Din Ekonom i Malmö AB har haft det sedan 2005-11-17.

Din Ekonom i Malmö AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-11-17

556690-5575 är organisationsnummret för företaget som finns i Malmö.

Just nu är Din Ekonom i Malmö AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Din Ekonom i Malmö AB så går det att nå dem via telefon på 070-5161939 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Din Ekonom i Malmö AB är Stengert, Eva Charlotte Elisabet som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Pedersen, Eva Christin som är född 1952 och har titeln Suppleant, Kvarnhammar, Jacob Magnus som är född 1979 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .