Rock'n'Roll Film AB

Skåne län

Information

Rock'n'Roll Film AB är ett företag som finns i Malmö. I Rock'n'Roll Film AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Magnusson, Tor Erik som är född 1974 och har titeln VD, Magnusson, Tor Erik som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Gerd Marie som är född 1947 och har titeln Suppleant, Hägg, Bengt Åke Reidar som är född 1951 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Rock'n'Roll Film AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Rock'n'Roll Film AB på telefon 040-128555.

Bolaget skall bedriva produktion av drama för film, tv och multi- media. Uthyrning och försäljning av produktionsresurser för film, tv och multimedia. Distribution av film, tv och multimedia. Handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Rock'n'Roll Film AB av bolagstypen Aktiebolag.

Rock'n'Roll Film AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Rock'n'Roll Film AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-12-15 och Rock'n'Roll Film AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-12-15.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Rock'n'Roll Film AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Rock'n'Roll Film AB har 556689-0827 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.