Enrival AB

Skåne län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva personalrekryte- ring, försäljning av utbildningar och utbildningsmaterial, outplacement, personalstöd samt hushållsnära tjänster och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Enrival AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Enrival AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2005-11-01 så skapades Enrival AB och verksamheten är har F-skattsedel Enrival AB har haft det sedan 2006-01-27.

Enrival AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-01-27

556689-0207 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Malmö.

Just nu är Enrival AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Enrival AB så går det att nå dem via telefon på 0770-110025 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Enrival AB är Wolff, Lars Johan Peter som är född 1967 och har titeln VD, Wolff, Lars Johan Peter som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Areskoug Wolff, Lena M C som är född 1961 och har titeln Suppleant, Axelsson, Bo Thomas som är född 1961 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .