Parkfast Arena AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Parkfast Arena AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Parkfast Arena AB är ett av dem. Statusen för Parkfast Arena AB är att Bolaget är aktivt.

Parkfast Arena AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-10-21. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som Parkfast Arena AB ska trivas.

Parkfast Arena AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-06-19. I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet ska vara att hyra ut lokaler för idrott, kultur och konferenser samt all därmed förenlig verksamhet. Driva egen restaurangverksamhet, samtt all därmed förenlig verksamhet. Göra egna arrangemang inom idrott, kultur och utbildningar samt all därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Parkfast Arena AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-01-11.

Idag är Parkfast Arena AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Parkfast Arena AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-6420400.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Parkfast Arena AB är Mårtensson, Karin Birgitta som är född 1959 och har titeln VD, Mårtensson, Karin Birgitta som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Leif Yngve Percy som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson Ulvinen, Nina Maria Therése som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Paul Fredrik Percy som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Rasmusson, Hans Christian som är född 1963 och har titeln SuppleantPihl, Hans Åke Martin som är född 1951 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Parkfast Arena AB har 556688-3657 som sitt organisationsnummer.