UltraPuts AB

Skåne län

Information

UltraPuts AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där UltraPuts AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. UltraPuts AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket UltraPuts AB har haft sedan 2005-11-03. UltraPuts AB har funnits sedan och 2005-11-03 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till UltraPuts AB så kan ni göra det genom att skicka er post till N. Grängesbergsg. 4, 214 44, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-79980.

Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är UltraPuts AB Privat, ej börsnoterat.

UltraPuts AB har idag 556687-9093 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för UltraPuts AB

Bolaget skall bedriva fönsterputsning och därmed förenlig verksamhet.

I UltraPuts AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Enström, Jon Tobias som är född 1975 och har titeln VD, Enström, Jon Tobias som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandgren, Leif Jimmy Gert som är född 1982 och har titeln Suppleant, Hahnsjö, Magnus Rolf som är född 1964 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .