Scandinavian Student Services AB

Skåne län

Information

Scandinavian Student Services AB är ett av många företag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Scandinavian Student Services AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Scandinavian Student Services AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-05-10.

Scandinavian Student Services AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2005-10-03. Men sedan 2007-05-10 så har Scandinavian Student Services AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Amiralsg. 6, 211 55, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Scandinavian Student Services AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-301405.

Malmö arbetar för att företag som Scandinavian Student Services AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Scandinavian Student Services AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolagets verksamhet ska vara att rekrytera och konsultera studenter och idrottare och därmed förenlig verksamhet samt idka försäljning av sport relaterade varor samt äga och förvalta fast egendom.

Firmatecknare för Scandinavian Student Services AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Scandinavian Student Services AB och det är följande personer, Ljung, Niclas Per Fredrik som är född 1978 och har titeln VD, Lindberg, Kjell Andreas som är född 1978 och har titeln Vice VD, Ljung, Niclas Per Fredrik som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindberg, Kjell Andreas som är född 1978 och har titeln Suppleant, Larsson, Lars-Erik som är född 1961 och har titeln Revisor, LEL Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Scandinavian Student Services AB är 556686-8005.